ВРУ повинен очолити опозиціонер, - Тігіпко

"Звернення членів антикризової депутатської групи щодо врегулювання ситуації в країні", - пише Сергей Тигипко

"Шановні співвітчизники!

Недопустима безвідповідальність політиків з обох сторін посилює ескалацію конфлікту і призводить до нових жертв. Зволікання з ухваленням необхідних рішень – небезпечне для всієї країни.

Наголошуємо: відповідальність за ситуацію в країні сьогодні лежить на кожному політикові – як на провладному, так і на опозиційному. У нинішній ситуації не можна розмовляти мовою ультиматумів: потрібні реальні кроки для повернення суспільства до миру і взаєморозуміння.

Ми підтримуємо пропозиції Сергія Тігіпка про необхідність термінового переобрання Голови Верховної Ради і передання спікерської посади опозиції. Також вимагаємо терміново обрати нового прем’єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма парламентськими фракціями, і оприлюднення новим Кабміном плану першочергових дій. Необхідно якнайшвидше створити депутатську слідчу комісію для розслідування порушень, які призвели до численних жертв. Крім того, вимагаємо проведення конституційної реформи і повернення до парламентсько-президентської моделі управління країною.

Також звертаємося з пропозицією до керівництва фракції ПР негайно зібрати депутатів для обговорення ситуації та прийняття необхідних рішень.

Життя людей та доля країни – в руках кожного з політиків. Звертаємося до всіх небайдужих депутатів приєднуватися до роботи антикризової депутатської групи", - йдеться у зверненні

Прес-служба Сергія Тігіпка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: