Як захоплювали Львівську обласну міліцію (відео)

В ніч з 18 на 19 лютого відбулося захоплення Головного управління МВС України у Львівській області. Кореспондент Дивись.Інфо був присутній під час захоплення з перших хвилин.

Перші пікетувальники ввірвалися в приміщення на площі Григоренка і почали трощити все на своєму шляху. Перед головним входом влаштували багаття і кидали в нього все, що може горіти.

Зо три десятки міліціонерів на чолі з начальником ГУМВС України у Львівській області Олександром Рудяком та начальником Львівського міського управління ГУМВС України в Львівській області Сергієм Зюбаненком, котрі в цей час перебували в управлінні, забарикадувалися на сходах між першим та другим поверхом.

Після двогодинних перемовин між пікетувальниками та міліцією було вирішено, що в приміщенні обласної міліції залишається черговий наряд правоохоронців, Сергій Зюбаненко та Олександр Рудяк і представники пікетувальників. Всіх решта міліціонерів погодились відпустити.

При виході з приміщення з них зривали пагони, формені кашкети, знімали бронежилети та інші захисні засоби, а в цей час пікетувальники палили бокові входи в управління, виносили і нищили техніку та документи.

Більше можна дізнатися з відео Дивись.Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: