Політики повинні забути про амбіції і зупинити кров, - мер Львова

Міський голова Львова вважає, що припинення протистояння на вулицях Києва залежить від того, які документи будуть проголосовані у Верховній Раді. Він зазначив, що відповідальність за життя людей лежить на політиках, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«На сьогодні завдання номер один – це зупинити вбивство людей і зупинити кров. Це має бути пріоритетом, всі політики повинні забути про власні амбіції, про свої політичні партії, вони повинні згадати клятву, яку вони давали українському народу і клялися на Біблії і на Конституції, тому що кожного з них спитають.

Успішними є ті країни, які мають великий рівень самоорганізації і великий рівень самоврядності. Тому максимальна повнота влади органів місцевого самоврядування, максимальна децентралізація – це той шанс, коли Україна буде успішною країною. Найцікавіше, що всі партії , і ті що при владі, і ті, що в опозиції, вони всі це декларують, але ніхто з них для цього нічого не робить. Коли вони сідають в Київських кабінетах, вони про це забувають в той же день. Тому громада повинна нагадувати.

Припинення протистояння залежить від того, які документи будуть проголосовані і підписані сьогодні. Наразі ми маємо інформацію тільки про декларацію. Якщо люди на Майдані побачать реальні дії зі сторони влади та опозиції, вони їх підтримають. Якщо це буде імітація – Майдан не зупиниться. Станом на вчорашній ранок ніхто не думав, що буде така катастрофа і стільки десятків людей буде вбито. Гибель людей – це вина політиків. Їм народ довірив найвищу владу в Україні, і кожен з них буде відповідати, незалежно, чи вони сьогодні при владі, чи в опозиції. Нема нічого ціннішого, ніж життя людини», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: