Правий сектор може реалізувати російський сценарій

Наслідком сьогоднішньої заяви Правого сектору може стати реалізація російського сценарію – ще більше смертей та розкол країни, пише Еспресо

Під час свого виступу на Майдані лідер Правого сектору Дмитро Ярош заявив, що Правий сектор не здасть зброї, поки Янукович не піде у відставку.

Ярош також заявив, що Правий сектор готовий взяти на себе відповідальність за подальший хід революції.

Зазначимо, як пояснив народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець в своїй статті на Еспресо.TV, опозиція пішла на компроміс з Януковичем, щоб зірвати його домовленості з Москвою, які передбачають продовження кровопролиття та розколу країни як наслідок.

Нагадаємо, раніше представник Правого сектору виголосив зі сцени Майдану ультиматум Януковичу, давши йому час до 10 години ранку, щоб піти у відставку. Якщо все піде за цим сценарієм існує висока вірогідність того, що в центрі Києва знову буде бійня, режим звичайно впаде, але Янукович спробує втекти в Харків. Там буде зроблена спроба створити новий ПіСУАР.

При цьому, якщо Янукович підпише закони про повернення до Конституції 2004 року, а парламент змінить Кабмін та керівництво парламенту, питання примусової відставки Януковича вирішиться максимум протягом двох-трьох тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: