Садовий закликав не проводити жодних розважальних заходів

21, 22, 23 лютого, у зв’язку із загибеллю українців у Києві, міський голова Львова оголосив триденну жалобу, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«21, 22 та 23 лютого у Львові оголошені днями жалоби за загиблими українцями. Серед загиблих також є 13 жителів Львівської області.

Загинув студент Львівського національного університету ім. Івана Франка та викладач Українського католицького університету.

Сьогодні близько обіду тіла загиблих мають забрати з моргу в Києві і вони будуть доставлені до Львова. Про точну дату прощання буде повідомлено додатково. Це буде або сьогодні ввечері або завтра вдень, залежно від часу прибуття тіл до Львова.

Також я звертаюся до наших церков, аби в неділю в кожній церкві були скриньки і громада могла долучитися до збору коштів для родин та сімей загиблих, адже дуже важливо їх сьогодні підтримати.

Це наша спільна біда, це наше спільне горе, ми повинні бути разом і допомагати чим можемо», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Я звертаюся до всіх львів’ян з розумінням віднестися до жалоби, припинити і не проводити жодних розважальних заходів. В наших театрах, якщо і будуть заходи, то вони мають враховувати жалобу, всі це прекрасно розуміють, адже ми є християнами», - закликав Андрій Садовий

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: