Ткачук з народом

Керівництво Академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного запевняє: «Народ і армія – єдині!»

          Генерал-лейтенант Академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного Павло Ткачук надав Виконавчому комітету – Народній раді письмову заяву, в якій викладено позицію керівництва та військовослужбовців Академії щодо подій у державі.

         Зміст заяви за підписом генерал-лейтенанта Павла Ткачука подаємо нижче:

         «Події, які відбуваються в Україні протягом останнього басу, а особливо останні трагічні події, глибоко схвилювали зокрема й військовослужбовців Академії сухопутних військ та загалом Львівського гарнізону.

         Перш за все, від імені керівництва та військовослужбовців Львівського гарнізону висловлюю глибокий жаль з приводу загибелі десятків наших співгромадян.

         Протягом усього періоду, відколи в Києві триває протистояння, військовослужбовці Львівського гарнізону й Академії сухопутних військ, були і залишаються вірними Військовій Присязі, яку ми дали Українському народові.

         Жоден наш військовослужбовець не був задіяний до дій, спрямованих проти наших співгромадян.

         Хотів би підкреслити, що в період активного політичного протистояння, військовослужбовці Академії у своєму зверненні до керівництва держави (Президента України-Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України) висловили нашу позицію щодо вирішення протистояння виключно шляхом політичного діалогу, незастосування насильства до українського народу.

         Ми цінуємо те, з якою шаною і повагою в Галичині та зокрема у Львові ставляться до військових, як до своїх захисників, патріотів України. Саме таких патріотів ми готуємо в Академії.

         В цей складний та відповідальний час запевняю, що військовослужбовці Академії сухопутних військ та Львівського гарнізону і надалі будуть вірні Українському народові та жодних злочинних наказів не виконуватимуть. Хай сьогодні для нас об'єднуючим і дієвим буде гасло «Народ і армія - єдині!»

         Слава Україні!»

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛОР

Фото Віктора ШЕМЧУКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: