У селищі Олеську «регіонал» стріляв у людей з травматичного пістолета

Учора пізно ввечері в селищі Олесько Буського району  недавній член фракції Партії регіонів у Буській районній раді Володимир Сисун стріляв у людей з травматичного пістолета. Про це повідомив заступник голови Буської райради свободівець Богдан Гринишин.

Як розповіли потерпілі, Сисуну видалося, начебто хлопці написали на його брамі «Регіонал», і він змусив їх стирати напис, погрожуючи пістолетом.

«Ми з хлопцями (усім від 18 до 20 років) йшли селищем, як нас наздогнало авто. З нього вийшли кілька чоловіків і почали звинувачувати, що начебто ми написали на брамі Сисуна образливі слова. Ми заперечили, але вони повернулися і з погрозами змусили одного хлопця поїхати до будинку й стирати напис», - розповідає 19-річний Дмитро Лішньовський.

Хлопець повернувся, щоб з’ясувати, що сталося з приятелем, і тоді змусили і його стирати напис. В інцидент втрутився селищний голова і члени народної самооборони. Тоді приїхав сам Володимир Сисун, спочатку погрожував, а потів витягнув пістолет, вдарив ним Дмитра по голові, а потім вистрелив, травмувавши хлопцеві лопатку.

Як повідомляє заступник голови Буської районної ради, громада селища дуже обурена такими діями депутата, який в світлі останніх подій позірно вийшов із фракції ПР. Люди збираються пікетувати райвідділ міліції, вимагаючи справедливого покарання для Володимира Сисуна.

 Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: