Військові охоронятимуть міські об’єкти спецпризначення

Підвищення рівня соціального забезпечення людей похилого віку - одне з головних завдань влади (відео)

Сьогодні під час брифінгу міський голова Львова повідомив, що військовики однієї з частин готові допомагати охороні міста та слідкувати за об’єктами, важливими для громади, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Сьогодні військова частина погодилась надати місту допомогу в разі потреби. Військовослужбовці готові охороняти об’єкти спеціального призначення міста - насосні станції, системи водопостачання міста і спецоб’єкти, важливі для громади.

Я хочу подякувати полковнику Сахону, що він має мужність, готовий допомагати Львову в разі потреби. Також я поважаю позиція Сергія Зюбаненка, дуже важливо, щоб сьогодні міліція була разом з народом, щоб ми були єдині і щоб жоден злочинний наказ Києва не був виконаний.

Хочу подякувати своєму заступнику, генерал-лейтенанту армії Володимиру Шевчуку за якісну організація муніципальної дружини, яка другий день поспіль активно займається патрулюванням міста спільно з громадськими організаціями, всіма небайдужими людьми, а також тими міліціонерами, які до сьогоднішнього дня погодились працювати. Наше завдання – безпека. Є місто, яке має довіру, ми повинні координувати свою роботу і ми її повинні робити. Кожен має свою ділянку роботи і чітко буде її виконувати. Наша перемога в нашій єдності!», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: