За останню добу до Львова перевезли 25 поранених в Києві

Як повідомив міський голова, у медичні заклади Львова за минулу добу привезли 25 поранених у Києві. У лікарнях зараз перебуває 19 осіб, решта лікується вдома, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської міської ради.

«За останню добу 25 поранених потрапило в наші медичні установи, 19 залишилось в лікарні, інші будуть лікуватись вдома, оскільки не потребують госпіталізації. Немає жодних проблем з відправленням поранених за кордон, є згода приймати з усіх наших партнерських міст – це Вроцлав, Перемишль, Люблін. Всі висловлюють таке бажання і в разі, якщо така потреба є, ми нею користаємось. Медична служба достатньо якісно працює.

Але сьогодні основне завдання – це перевозити тих поранених, які є в Києві, до Львова, тому що тут є безпечно і є можливість більше приділяти увагу пораненим. Я собі тільки можу уявити шок, коли в київські лікарні приїжджає така велика кількість поранених. Військові медики, які працюють в часі війни, психологічно готові таке сприйняти, а простим медикам надзвичайно важко, але я дякую за їхню мудрість», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: