Зюбаненко підтримав дії народу

Керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко оголосив, що він є на боці народу і бере відповідальність за безпеку у місті на себе особисто. За його словами, близько 90% працівників патрулюють місто, невелика кількість перебуває на лікарняному, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Я мав зустріч з усіма керівниками підрозділів. Всі вони підтримують народ. Усі вони запевняють, що не будуть виконувати злочинних наказів. Я підтримую дії народу, я особисто беру на себе відповідальність за безпеку у місті Львові.

Я звертаютьсь до всіх працівників міліції виконати свій, якщо не службовий, то громадський обов’язок, тому що вони мають на це право як працівники міліції, мають навики, мають спеціальні знання. Я хочу, щоб не було в місті паніки. Міліція працює, якщо не зовсім у звичному режимі, але вона працює. Зараз близько 90% працівників міліції патрулюють місто, охороняють приміщення разом з громадою Львова, а саме з «Народною самообороною».  Основна задача – не допустити провокацій, не допустити погромів, не допустити, щоб злочинці зі зброєю могли орудувати на вулицях міста. Тому я запевняю усіх працівників міліції, усю громаду Львова, усіх, хто мене чує, за координацію правоохоронців відповідальність я беру особисто на себе.

Хочу зауважити, що це не зрада, це виконання присяги, даної народу України», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: