Янукович - в Омані?

Як свідчать дані Flightradar24, президентський борт учора через Фуджейру перелетів до Маската (головний аеропорт Оману)

Про це сайт Еспресо.TV повідомив наш читач Володимир Джумурат.

Судячи з переміщення борта  АOJ92C (за даними системи Flightradar, це Airbus A318-112(CJ) Elite), він учора вилетів з Києва о 23:30 й одразу взяв курс не на Харків, а на Єреван (хоча чимало спостерігачів подумали, що він летить на Сочі). До речі, остаточного підтвердження - чи знаходиться в цьому літаку сам Янукович, чи він перевозив лише якісь цінні речі - досі немає.

Далі літак пролетів над Іраном (деякі джерела стверджують, що йому там не дозволили посадку) та повернув на ОАЕ. На підльоті до Еміратів борт АOJ92C довго кружляв над Перською затокою кілометрів за 200 від берега - зазвичай біля аеропорту Дубай трапляються "черги" на посадку.

Після "намотування кіл" літак ніби пішов в бік Дубая, однак в останній момент він звернув убік - можливо, в останній момент посадки не дали.

Запас палива дійшов до критичної межі, і борт пішов на Фуджейру. Здійснював він там посадку чи ні - тут думки різних джерел розділились. Але фактом залишається його переліт в бік Оману, і згодом (о 4:40) цей борнт здійснив посадку в оманському аеропорту Маската. Там він знаходиться і зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: