ЛОР контролюватиме цінову ситуацію на продовольчих ринках області

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак провів нараду з керівниками профільних департаментів Львівської обласної державної адміністрації щодо цінової ситуації на продовольчих ринках Львівської області, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

За підсумками наради Валерій П’ятак доручив департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА здійснювати моніторинг цін на продовольчих ринках області та потижнево подавати в обласну раду баланс-прогноз щодо головних товарних груп.

З огляду на суспільно-політичну ситуацію в країні, заступник голови обласної ради також рекомендував всім контролюючим органам тимчасово призупинити планові перевірки підприємців Львівщини.

Окрім того, Валерій П’ятак доручив департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації надавати Львівській обласній раді щотижневий оперативний моніторинг для проведення аналізу соціально-економічного розвитку Львівської області та прийняття відповідних управлінських рішень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: