У Бродах зняли з постаменту пам’ятник Кутузову (фото)

24 лютого 2014 року у Бродах зняли з постаменту та перенесли на господарський двір комунального підприємства «Броди» погруддя полководцю Михайлові Кутузову. Про це повідомила голова Бродівської районної ради свободівка Ольга Шайдулліна, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОО ВО "Свобода".

За її словами, таким чином виконано рішення Бродівської міської ради, ухвалене 10 грудня 2013 року. На вічі в Бродах громада ініціювала встановлення на цьому місці пам’ятника загиблим Героям Майдану.

Нагадаємо, 10 грудня 2013 року на сесії Бродівської міської ради депутати вирішили перенести погруддя російському полководцю Кутузову зі скверика навпроти Педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича на територію КП "Броди". Таке рішення депутати ухвалили у відповідь на звернення відомого громадського діяча, політв'язня Ігоря Калинця. Він звернувся до депутатського корпусу Бродівської міської ради з листом, в якому закликав установити на місці пам'ятника Кутузову монумент комусь із видатних українців. На сесії депутати ухвалили рішення перенести погруддя на територію комунального підприємства "Броди", а в бюджеті міста на 2014 рік передбачити кошти для впорядкування території скверу. Комісії з питань духовності, освіти, молоді та спорту доручили подати пропозиції, який пам'ятник мав би бути на цьому місці.

кутузов2 кутузов3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: