Дітям з порушеннями зору провели безкоштовну екскурсію

Львів соціальний. В рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» управління соціального захисту Львівської міської ради у співпраці з дирекцією Львівського історичного музею провели для діток віком 10-15 років з вадами зору з громадської організацій «Фонд Брайля» безкоштовну екскурсію «Королівськими палатами», що знаходиться за адресою: пл. Ринок, 6. Про це кореспондента Дивись.Інфо повідомили в прес-центрі Львівської міської ради.

«В часі екскурсії «Королівськими палатами» дітки мали змогу побачити чудові інтер’єри залів, оформлені у стилі пізнього класицизму, доповнені унікальними пам’ятками ХVІ-ХІХ ст. - меблі, живопис, скульптура, годинники, музичні інструменти, порцеляна, ордени різних країн Європи, тощо», - розповіла спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Марія Хомляк.

Нагадаємо, благодійний марафон «Львів соціальний»  покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону, без залучення бюджетних коштів, проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: