Депутати визнали звіт департаменту ЖКГ Львівської ОДА як незадовільний

Порошенко обурився на Пузиревського за перекриття руху у Львові під час його візиту
Президент України Петро Порошенко зробив зауваження керівникові патрульної поліції Львова за перекриття руху транспорту під час робочого візиту на Львівщину.

Зокрема сьогодні, 26 лютого, у Львівській обласній раді відбулися слухання звітів про виконання у 2013 році обласних цільових програм за участю постійних комісій, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Серед тих, хто озвучив звіт перед головою та членами комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, були представники департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА, департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, а також департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

За результатами слухання звітів, голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Олексій Балицький відзначив, що керівництво департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА не прийшло на організовані слухання, щоби надати інформацію про реалізовані за кошти обласного бюджету програми. Натомість особа, яку було делеговано від вказаного вище департаменту, не змогла надати необхідної для звіту інформації.

Відповідно голова та члени постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради визнали звіт департаменту ЖКГ Львівської ОДА як незадовільний. Також вони  зобов’язали керівництво цього департаменту підготувати належним чином звіт про реалізовані програми та інформувати про нього представників комісії обласної ради на наступний раз.

Іншою є ситуація щодо звітування про виконані програми керівників департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА та департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, за інформацією начальника департаменту цивільного захисту Львівської ОДА Олексія Титаренка, за минулий рік було реалізовано Програму з організації рятування на водах Львівської області. З виділених з обласного бюджету 1 600 тис. грн, всі кошти були профінансовані.

Зокрема, за рахунок цих коштів з обласного бюджету торік було забезпечено утримання штату та функціонування Центральної рятувально-водолазної служби «Товариства рятування на водах України». Окрім того варто відзначити, що протягом 2013 року працівники служби врятували на водних об’єктах 69 осіб, надали допомогу 312 особам та здійснювали виїзди на пошук загиблих.

Також Олексій Титаренко озвучив проект аналогічної програми для затвердження її у 2014 році. Зокрема, йдеться про пропозиції щодо реалізації цьогоріч Обласної цільової програми з організації рятування на водах Львівської області на 2014 рік, кошторис якої визначений на рівні 1 650 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: