Працівники Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА просять відсторонити Ступницького

На адресу комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради надійшло звернення з проханням негайно усунути від виконання посадових обов’язків директора Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ростислава Ступницького. Таке звернення на розгляд профільної комісії Львівської обласної ради скерували Колегія Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, Асоціація головних лікарів Львівщини та працівники Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

         У зверненні, зокрема, зазначено: «За короткий період діяльності Ступницького Р. М. на посаді директора Департаменту практично повністю зруйновано повноцінну вертикаль в управлінні закладами охорони здоров’я області, відсутня будь-яка стратегія розвитку галузі, рішення приймаються одноосібно без дотримання законодавства, створюються корупційні схеми. Він не має жодного досвіду управління в сфері охорони здоров’я, є цілком некомпетентним у всіх напрямах діяльності медичної галузі (за виключенням стоматології)».

Розгляд цього звернення відбувся прозоро на виїзному засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради, яке відбулося 26 лютого у приміщенні Департаменту ЛОДА. На засідання комісії були запрошені головні лікарі медичних установ районного та обласного підпорядкування, члени колегії Департаменту охорони здоров’я, а також представники Львівського національного медуніверситету імені Данила Галицького та профспілок. Принагідно відзначимо, що Ростислав Ступницький був відсутній на засіданні комісії, бо, як зазначив голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради Богдан Чечотка, він перебуває на лікуванні.

Під час засідання комісії Богдан Чечотка зазначив: «Це досить резонансне звернення. За роки роботи в медичній сфері я не пам’ятаю такого випадку, щоб цілий департамент висловлював такого роду позицію».

В результаті обговорення комісія обласної ради прийняла рішення підтримати це звернення і скерувати його з висвітленням своєї позиції голові Львівської обласної ради Петрові Колодію, який зараз є головою Виконкому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: