Цимбалюк написав рапорт

Ректор Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України Михайло Цимбалюк написав рапорт на звільнення. Сьогодні, 26 лютого, повіз рапорт в. о. міністра внутрішніх справ Арсенові Авакову в Київ.

Про це ZAXID.NET розповів сам Михайло Цимбалюк. Рапорт він написав на ім’я Арсена Авакова.

«Вважаю, що є новий керівник, який має приймати рішення щодо людей, які очолюватимуть всі підрозділи МВС», - пояснив своє рішення Цимбалюк.

За його словами, університет зараз функціонує у звичному режимі. «В той непростий період я свою роль як керівник виконав, а тепер, коли ситуація стабілізувалася, написав рапорт на звільнення», - додав Михайло Цимбалюк.

На запитання, чи вже розмовляв з в.о. міністра про можливу майбутню посаду, Михайло Цимбалюк сказав: «Ще такої розмови не було, я тільки везу рапорт до Києва».

Вчора у соцмережах з’явилася інформація про 24-годинний ультиматум, який студенти нібито поставили ректору, вимагаючи його звільнення. Однак Цимбалюк заперечив, що його рапорт пов’язаний з вимогами студентів. «Таку інформацію чую вперше. Ніяких ультиматумів ні від курсантів, ні від студентів не було», - сказав він.

Нагадаємо, ректором Михайла Цимбалюка призначили 30 грудня 2011 року. З 21 грудня 2010 року до листопада 2011 року Михайло Цимбалюк був головою ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: