У Львові та польському місті Катовіце відбудуться благодійні забіги пам’яті Героїв Небесної Сотні

2 березня 2014 року у Львові та польському місті Катовіце відбудуться благодійні забіги пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Про уе повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

За ініціативою молоді України та Польщі, вшановуючи Героїв, які полягли у ході кривавих протистоянь у центрі столиці України, 2 березня центром міста Львова, а також міста Катовіце (Польща), відбудуться благодійні забіги.

Збір учасників у Львові о 10.00 біля міської Ратуші, початок забігу о 10.30. Маршрут у Львові сягатиме 4 кілометрів починаючи від скульптури Адоніса на площі Ринок, далі по вулиці Друкарській до вулиці Лесі Українки, потім повз Оперний театр по проспекту Свободи до вулиці Академіка Гнатюка, далі по вулицях Листопадового Чину, Університетській, Словацького, Стефаника, Мартовича, Поповича до проспекту Шевченка, через площу Галицьку, проспектом Свободи повз пам'ятник Міцкевичу, і вулицею Беринди назад до площі Ринок.

Серед бажаючих прийняти участь у забігу будуть збирати символічні внески в розмірі 20 грн. Всі кошти будуть передані родині Героя Небесної Сотні Ігоря Костенка, студента географічного факультету Львівського університету родом з Тернопільщини, який загинув 20 лютого 2014 року в районі Жовтневого палацу в м. Києві.

Учасники забігу повинні прийти в футболках жовтого або блакитного кольорів. Перед початком забігів буде спільне фото учасників, які собою символічно утворять український державний прапор.

Запрошуємо львів’ян та гостей міста приєднатись до забігу та вшанувати Героїв України – Героїв Небесної Сотні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: