Захід змусив опозицію принизитися, підписавши угоду з Януковичем, - Балога

Позафракційний депутат Віктор Балога вважає, за Західні політики заставили опозицію піти на принизливі угоди з Януковичем і зараз голосування за новий уряд також буде прийматися під тиском Заходу.

"Захід змусив опозицію принизитися, підписавши угоду з Януковичем, яка луснула як мильна бульбашка після вимоги Майдану йти у відставку до 10:00 суботи.

Тепер вже ми в ВР мусимо голосувати за уряд, і це рішення, свого роду, також буде прийматися під тиском Заходу.", - написав Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбук.

"Особисто я проголосую за той уряд, який підтримає Майдан. А кулуарні домовленості і вхід в коаліцію сумнівних типів, які терміново сформували групки по інтересах з "регіоналів", сприймаю як образу народу і себе особисто. Бо те, що зараз відбувається в парламенті - чиста реінкарнація "ширки" ПРіБЮТ.

Цьому прощення не буде! Хлопці і дівчата, якщо хтось хоче ламати Майдан і дерибанити портфелі на крові людей, знайте - ваш план ні для кого не секрет. Цього разу нікому замилити очі не вдасться.", - прокоментував далі Балога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: