Депутати критично оцінили звіти Департаментів Львівської ОДА

Перед головою та членами постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради звітували заступник директора Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації Віктор Чайко та директор Департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА Ігор Базарник, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі облради.

За інформацією директора Департаменту житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, у 2013 році  на виконання Програми „Питна вода” було передбачено 700 тис. грн. Проте впродовж минулого року було використано тільки 28 тис. грн.  На дві інші програми – Обласну програма поводження з твердими побутовими відходами та Програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства Львівської області, коштів не виділено ні з обласного, ні з державного бюджетів.

Заступник Директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА Віктор Чайко поінформував депутатів про те, що  із 64 млн 203 тис. грн, передбачених в обласному бюджеті на Програму фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік, дійсно профінансовано тільки 1 млн 400 тис. грн.

Після заслуховування інформації Департаментів ЛОДА депутати вирішили взяти подані звіти до відома. Голова постійної комісії з питань ЖКГ, транспорту та зв’язку Михайло Задорожний зазначив: „Якщо детально проаналізувати, то жодна із заслуханих програм не була виконана. Керівники департаментів аргументували це тим, що фінансування програм не відбулося, оскільки казначейство не проводило проплату. Депутати поставились до таких звітів критично. Далі це питання буде виноситися на розгляд сесії Львівської обласної ради”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: