Перемишлянську районну раду очолив свободівець Микола Музичка

27 лютого 2014 року на сесії Перемишлянської районної ради депутати обрали головою ради свободівця Миколу Музичку. За цю кандидатуру проголосувало 32 депутати з 54 присутніх на сесії, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОО ВО "Свобода".

Микола Музичка є головою Перемишлянської районної організації ВО «Свобода», очолював фракцію в Перемишлянській районній раді.

Виступаючи на сесії, він зазначив, що район тривалий час перебував під контролем Партії регіонів та їхніх сателітів. Внаслідок їхнього «господарювання» Перемишлянщина за різними показниками займає останні місця в області. Новий голова районної ради зазначив, що серед пріоритетних напрямків розвитку району – сільське господарство, яким колись славилася Перемишлянщина, залучення інвестицій для підприємств, ремонт шкіл і народних домів, недопущення закриття лікарняних відділень та інше. Він запропонував створити громадську раду при райраді, в яку би увійшли найавторитетніші люди району, щоб постійно контролювати владу.

Нагадаємо, що 24 лютого під тиском громади керівництво Перемишлянської райдержадміністрації і районної ради написало заяви на звільнення. Перемишлянську районну раду досі очолював представник Партії регіонів Петро Бучок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: