Турчинов закликав російських військових повернути назад

В.о. президента України Олександр Турчинов звернувся до російських військових з закликом повернутися до місць дислокації, повідомляє ВВС Україна.

"Я звертаюсь до всіх російських військових, що знаходяться на території України. Всі військові повинні перебувати в межах територій, окреслених підписаною угодою (угода між Росією і Україною про перебування ЧФРФ в Криму – ред. ). Будь-які пересування за межами цих територій буде оцінено, як військова агресія", - заявив Туричнов.

Турчинов також звернувся до колишніх посадових осіб Росії із проханням виконувати угоди щодо перебування російських військових на території Криму й не порушувати законодавства зі співробітниками Чорноморського флоту.

Крім того, пан Турчинов звернувся до депутатів з закликом якнайшвидше сформувати уряд. За його словами, для того, щоб "вороги України не зазіхали на нашу незалежність, ми повинні негайно приступити до формування уряду, який забезпечить безпеку України".

Верховну Раду Криму і Раду міністрів Криму захопили люди зі зброєю. Журналісти повідомляють, що на кордоні села Укромне Сімферопольського району стоять 7 БТР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: