Кличко вимагає денонсувати угоду з Росією про Чорноморський флот

Лідер партії УДАР Віталій Кличко вимагає денонсувати угоду про перебування Чорноморського флоту Росії в Криму і оголосити загальну мобілізацію, передає Експресо.tv.

Як повідомляє прес-служба УДАРу, Кличко звернувся до в.о. президента Олександра Турчинова з вимогою щодо необхідності терміново направити заяву до ООН про невідкладне скликання Ради Безпеки ООН в зв'язку з агресією Росії проти України.

Також Кличко наполягає розглянути на терміновому засіданні Верховної Ради питання денонсації Угоди про перебування Чорноморського флоту в Криму.

Лідер УДАРу переконаний, що український парламент також має звернутися до керівників держав-гарантів безпеки України терміново виконати свої міжнародні зобов'язання згідно Будапештського меморандуму. І зупинити агресію з боку Росії проти суверенної України.

«Верховна Рада, - підкреслив Кличко, - повинна доручити Верховному головнокомандувачу оголосити повну мобілізацію у зв'язку з початком агресії проти України».

Нагадаємо, сьогодні Рада Федерації Росії дала дозвіл президенту Росії Володимиру Путіну на збройну агресію проти України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: