На Майданi були агенти СБУ з Львiвщини

Iз спецслужбами спiвпрацювали двоє членiв партiї "Свобода" та рухiвець

Нардеп Геннадiй Москаль оприлюднив документи про агентурно-оперативнi заходи СБУ з компроментування та дестабiлiзацiї ситуацiї на Майданi.

У списку агентiв, якi були засланi в табiр протестувальникiв, є агентура, завербована серед "Свободи" та Народного руху зЛьвiвщини. Зокрема, зазначено, що про плани активiстiв iнформували СБУ агенти "Iса" та "Iванюк" з ВО "Свобода" й агент "Кайзер" з Народного руху.

Геннадiєвi Москалю вiдомi прiзвища агентiв, i вiн обiцяє їх розкрити, якщо цього не зробить теперiшнє керiвництво спецслужби.

"В опозицiйнi партiї та громадськi органiзацiї впроваджено спiвробiтникiв СБУ -- нелегалiв. Крiм того, агентуру вербували з числа самих активiстiв "Батькiвшини", "УДАРу", "Свободи" та громадських органiзацiй. Тепер цi структури самi можуть вирахувати своїх "героїв" або ж дiзнатися про них у нового голови СБУ Наливайченка, що й буде прикладом люстрацiї, про яку сьогоднi так багато говорять, -- заявив Генадiй Москаль. -- Якщо ж нове керiвництво СБУ не розкриє своїх сексотiв, застерiгаю за собою право самому опублiкувати списки агентiв iз прiзвищами та iншими даними".

 Експрес

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: