Прямих протестів проти призначення Сех не буде, - Цибулько

Призначення Ірини Сех на посаду голови Львівської ОДА є цілком логічним, оскільки фракція ВО «Свободи» у Львівській обласній раді має можливість разом із своїми союзниками формувати більшість у облраді.

Про це у коментарі Дивись. Інфо повідомив політолог Володимир Цибулько.

«Наскільки це призначення буде продуктивним, наскільки Сех буде продуктивною як голова ОДА – це питання, бо у голів ОДА є певна карма», - каже політолог і пояснює, що Львівщина розглядається як цікавий регіон для залучення інвестицій, проте за останні кілька років цей потенціал не проглядався у жодного із керівників Львівської ОДА.

«Львівщина є базовим регіоном для ВО «Свободи», тому це призначення може бути на базовий регіон для отримання необхідної кількості голосів на парламентських виборах», - ділиться думками Володимир Цибулько.

Відповідаючи на запитання, чи сприймуть Ірину Сех на Львівщині, політолог відзначив: «Не думаю, адже на Львівщині дуже суперечливе ставлення до ВО «Свобода». Проте, думаю, що у силу теперішньої ситуації у державі, прямих протестів чи контрвипадів не буде. Якщо ж буде спроба занадто нахабного використання адміністративного ресурсу під час виборів або ж спроби жорсткого переламування через коліно, то можуть бути і партійні системні заходи щодо Сех».

Політолог також відзначив, що ще одним поясненням призначення Ірини Сех на посаду голови ОДА може бути необхідність формування виконавчого комітету Львівської обласної ради і саме тут може зіграти кількість депутатів від ВО "Свобода" у Львівській облраді, проте додав, що наразі виглядає на те, що ніхто не збирається серйозно працювати у напрямку створення виконкомів як таких.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: