Садовий розповів про час випробування (відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до мешканців міста, у зв’язку з ситуацією, що склалась в Україні. Мер, зокрема, наголосив, що в такий час необхідно утриматись від неконтрольованих емоційних дій, зберігати здоровий глузд та готовність до мобілізації всіх сил, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Вперше за часів новітньої України наша держава зазнає іноземної агресії. Безпрецедентна ситуація, коли одна з країн, яка гарантувала нашу недоторканість, загрожує нашій незалежності. Це вимагає рішучих та мудрих рішень і дій з нашого боку.

В країні є законно обране керівництво, визнане світовою громадськістю, яке зобов’язане оперативно розробити план дій.  Наше завдання - чітко виконувати погоджені керівництвом держави рішення, утриматись від неконтрольованих емоційних дій, зберігати здоровий глузд та готовність до мобілізації всіх сил.

Я є на оперативному зв’язку з начальником Львівського гарнізону генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком. Він запевнив мене, що війська гарнізону приведено до найвищого ступеню готовності і вони готові захистити місто та його мешканців від можливої зовнішньої агресії.

Львівська міська рада та районні адміністрації працюють в цілодобовому режимі. Посилено охорону об’єктів життєзабезпечення міста. Всі комунальні служби працюють в посиленому режимі.

Безпеку в місті гарантують спільні патрулі добровольців Муніципальної дружини та львівських міліціонерів, які повернулись до виконання своїх обов’язків. Я вдячний усім львів’янам, які в останні дні добровільно виходили на нічні патрулювання. Місто об’єдналось та захистило себе від хаосу і безладів.

Однак, сьогодні хочу підкреслити, що в ситуації, яка складається, вкрай необхідною є максимальна координація та підконтрольність усіх добровольців єдиному центру. Відтак, наполягаю, аби всі, хто долучається до патрулювання міста, реєструватись в районних адміністраціях, погоджували свої маршрути та діяли скоординовано.

Нагадую, що в місті працює цілодобова гаряча лінія – 297-59-11.

Шановні львів’яни, це час великих випробувань. З нами Бог. Слава Україні», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: