Три мільйони мусульман готові захищати Україну від Путіна (відео)

Сьогодні, 2 березня, на віче на Майдані у Вінниці перед присутніми виступив голова нацради Тюрків-Капарапапаков України Дашгін Гюмамедов і заявив, що мусульмани, які проживають в Україні, готові стати на захист її територіальної цілісності.

Також, за його словами, з сьогоднішнього дня у Вінниці почне роботу інформаційний центр, щоб протистояти російській пропаганді в ЗМІ.

«На даний момент весь мусульманський світ обурений тим, що Росія хоче окупувати Крим та Україну. По всій країні мусульмани готові захищати територіальну цілісність України. Ви самі знаєте як мусульмани можуть воювати. А їх три мільйони в Україні. Так, ситуація дуже небезпечна. Я сподіваюся, що політики Путін і Медведєв прокинуться і не будуть піднімати зброї на своїх братів слов'ян. Але, якщо вони поведуть себе як Гітлер, який теж почав війну після олімпіади, ми всі повинні бути до цього готові. Ми всі повинні забути всі конфлікти і розбіжності. Зараз треба захищати нашу державу. Ми у Вінниці через кілька годин створимо український інформаційний центр, щоб протистояти інформаційній війні з боку Росії.», - сказав він.

Джерело – 20 хвилин, Вінниця

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: