У Львівській облраді формують список сімей, які приїжджатимуть з Криму для тимчасового проживання

У зв’язку зі складною політичною ситуацією в державі, зокрема, в Автономній Республіці Крим, у Львівській обласній раді в цілодобовому режимі працюватиме безкоштовний телефон гарячої лінії – 0-800-501-727, де прийматимуть повідомлення жителів українського півострова, які виявляють бажання приїхати на Львівщину для тимчасового проживання, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

«Шановні жителі Автономної Республіки Крим! Сьогодні ви, як і всі інші українці, опинились у складній ситуації, яку створило нам керівництво Кремля. Сьогодні як ніколи вам потрібна рука допомоги і її подає вам Львівщина. Ми закликаємо вас їхати до нас, щоби перебути цей конфлікт серед людей, які всіляко вас підтримуватимуть у скрутну хвилину», - заявив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, звертаючись до кримчан.

Також очільник обласної ради закликав жителів Львівської області, які мають можливість допомогти землякам з Криму, зокрема, взяти їх до себе на тимчасове проживання до моменту вирішення цієї конфліктної ситуації.

«Шановна громадо Львівщини! Ми завжди демонстрували свою прихильність до всіх громадян України, незалежно від мови спілкування, національної чи релігійної приналежності. Свою європейськість ми повинні показати і нині, коли потрібна допомога нашим побратимам з Автономної Республіки Крим. Всі, хто має можливість надати допомогу кримчанам, звертайтесь на номер телефону гарячої лінії Львівської обласної ради – 0-800-501-727. Долучившись нині до цієї благородної справи, ми ще раз покажемо окупанту, що українці єдині та непереможні!», - наголосив Петро Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: