Депутати Львівської облради готові організувати для кримчан культурну програму

Зокрема, депутати готові ознайомити кримчан з культурою та історією Галичини, забезпечити можливість перебування людей з Криму в творчих середовищах нашого міста. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Орест Шейка, повідомляє прес-служба ЛОР.

Окрім того, депутати обласної ради вирішили взятися за організацію  навчання в музичних та художніх школах і спортивних секціях маленьких кримчан. «Діти, які зі своїми батьками приїдуть на Львівщину з Криму, не повинні переривати свій творчий навчальний процес у позашкільний час. Також вони тут зможуть відвідувати спортивні секції», – сказав обласний обранець.

Орест Шейка також запевнив, що мав розмову з представниками кількох закладів харчування, зокрема, кафе та піцерій, які готові проводити в себе зустрічі для кримчан, які прибудуть на Львівщину.

«Звісно, ми розуміємо, що жителі Криму їдуть сюди через складну ситуацію. Саме тому всі галичани нині повинні об’єднатися та долучитися до надання допомоги кримчанам. Треба створити такі умови, щоби жителі Криму відчували себе як вдома у мирний час!», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: