Депутати затвердили звіт щодо реалізації програм у галузі спорту, туризму та молодіжної політики

Постійна комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму заслухала звіт щодо виконання обласних цільових програм у 2013 році, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Так, впродовж 2013-ого року у Львівській області реалізовувалось 12 програм в галузі молодіжної політики, фізичної культури та спорту. Більшість з них виявились достатньо ефективними.

До прикладу, минулого року для реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик» було виділено 1 млн грн для встановлення 30 спортмайданчиків з тренажерним обладнанням. За результатами дії цієї програми у Львівській області вдалось встановити 10 спортивних майданчиків. Фундаментні роботи виконані ще в 19 населених пунктах області, встановлення спортивного обладнання відбуватиметься навесні цього року.

Водночас, відповідно до Програми підтримки та розвитку спорту в сільській місцевості на 2013 рік, планувалось встановити 100 антивандальних гімнастичних майданчиків: по 5 в кожному районі Львівської області. На це з обласного бюджету було виділено 500 тис. грн. Програма профінансована в повному обсязі, і всі місцеві ради заключили угоди з виробником.

Окремо слід відмітити Програму розвитку Львівської обласної контрольно-рятувальної служби туристсько-спортивної спілки України, на фінансування якої з обласного бюджету було виділено 100 тис. грн. За ці кошти контрольно-рятувальна служба закупила необхідне спорядження: гірські лижі, катамарани, весла, рятувальні жилети та шоломи. Також в рамках цієї програми вдалось залучити кошти Євросоюзу. Зокрема, ЄС виділив 3 тис. євро для розробки Програми та методичних матеріалів підготовки гірських рятувальників. У цьому році заплановано освоєння коштів з обласного бюджету в сумі 34,05 тис. євро на закупівлю снігоходу, квадроциклу, проведення навчань, а також встановлення попереджувальних знаків.

Також депутати відзначили раціональне виконання програм щодо розвитку туризму і рекреації та забезпечення молоді житлом. Загалом за результатами слухань комісія з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму вирішила затвердити звіт щодо виконання у 2013 році обласних програм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: