«Новини» на ТРК «Львів» знову змінюють формат

З 3 березня 2014 року випуски «Новин» на ТРК «Львів» виходять щодві години. У підсумковому ефірі о 20.30 год., окрім оперативної інформації, глядачі матимуть змогу почути авторитетні коментарі  експертів.

Лише перевірену та найсвіжішу інформацію продовжує повідомляти команда «Новин» на ТРК «Львів». Випуски виходитимуть щодві години з 10.00 до 18.00 год., а підсумковий о 20.30 годині. У разі екстрених подій «Новини» відновлять інформаційний марафон та у спеціальному щогодинному режимі повідомлятимуть глядачам актуальну інформацію.

Змінюється також контент: акцентувати й надалі обіцяють на Львові, проте значно побільшає новин з цілої України та світу. Попри меншу кількість сюжетів, глядачам пропонують прямі телефонні включення та коментарі депутатів Верховної Ради. У кожному вечірньому випуску експертні оцінки гостей ефіру, які доповнюють інформаційну картину дня.

Також більш оперативніше почав працювати сайт lviv.tv, який пропонує лише перевірену інформацію та онлайн трансляцію ТРК «Львів».

трк-львів2

Прес-служба ТРК «Львів»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: