НРУ і УНП публічно з’ясовують відносини

ЗВЕРНЕННЯ Центрального Проводу Народного Руху України до організацій, осередків та рядових членів Української Народної партії, які не виконали рішення з’їзду УНП про об’єднання з НРУ

Об’єднання Народного Руху України та Української Народної партії відповідно до підписаної Угоди від 23.04.2013 р. та рішень обох з’їздів від 19.05.2013 р. відбулося, незважаючи на зухвале втручання у цей процес кримінальної влади Януковича.

Незаконне обрання так званим головою УНП ставленика Януковича та відверте небажання Держреєстру вносити зміни до Статуту Руху щодо назви мали на меті внести черговий розкол у національно-демократичне середовище.

Майдан, як лакмусовий папірець показав хто мав чесні наміри об’єднатися, а хто цьому заважав, хто хотів служити народу, а хто окупантам.

Народний Рух України брав найактивнішу участь у акціях супротиву кримінальній владі Януковича на усіх Майданах України. Багато наших активістів поранено, двоє загинули.

У той час, коли українці вели боротьбу зі злочинцями, так зване керівництво УНП заради свого збагачення займалось відбиранням приміщень та іншого майна.

Враховуючи наведене, Народний Рух України звертається до організацій, осередків та до свідомих, чесних і патріотичних членів ліквідованої УНП  із закликом: заради України виконати рішення зїзду УНП щодо відновлення єдності Руху через обєднання з НРУ та спільною працею зміцнити національно-демократичні сили України.

Крім того, голова Львівської крайової організації Народного Руху України Андрій Корнат спростовує неправдиву інформацію про те, що серед членів фракції УНП у Львівській обласній раді, що вчора саморозпустилася, є члени партії Народного Руху України.

Прес-служба Львівської крайової організації Народного Руху України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: