Під час протестів в Україні загинули 95 людей

Під час масових акцій у Києві і в інших регіонах України починаючи з 30 листопада 2013 року загинули і померли 95 людей, повідомляють у Міністерстві з охорони здоров’я

Крім того, за інформацією прес-служби МОЗ, із 18 лютого з місць загострення сутичок у центрі Києва до медиків по допомогу звернулися 984 постраждалих, 646 із них госпіталізували, пише radiosvoboda.org.

На лікуванні в закладах охорони здоров’я Києва на ранок 3 березня перебувають 245 людей.

Як повідомляють у МОЗ, останній летальний випадок зафіксували на майдані Незалежності в Києві.

"2 березня 2014 року о 14:15 до бригади Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Києва, яка перебувала на чергуванні по вулиці Хрещатик біля Головпоштампту, звернулися громадяни, з проханням підійти до людини, яка втратила свідомість та знаходиться за сценою Майдану. Прибувши на місце, медичні працівники бригади побачили непритомного чоловіка з ознаками агонального дихання. Негайно було розпочато реанімаційні заходи. Громадянина перенесли в машину швидкої допомоги. О 15:38 бригада повідомила старшого лікаря про біологічну смерть чоловіка – жителя міста Вишневе Києво-Святошинського району Київської області, 1960 р.н. Видимих травм та зовнішніх ознак насильницької смерті при огляді не виявлено", – йдеться в повідомленні МОЗ.

Раніше медики повідомляли про 94 загиблих під час акцій протестів в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: