Спільнота розробників Google (GDG) співпрацюватиме з Кластером ІТБП

Львівський кластер ІТБП підписав Меморандум про співпрацю зі спільнотою розробників Google (GDG). Відтак Кластер ІТБП та спільнота засвідчили бажання спільними зусиллями розвивати ІТ індустрію Львові, про це кореспондента Дивись.Інфо повідомили в прес-центрі Львівської міської ради.

Сторони, в особі одного зі співзасновників спільноти та виконавчого директора Кластеру ІТ, домовились про ефективний обмін інформацією, інформаційну підтримку та допомогу в організації навчальних та просвітницьких заходів.

Меморандум є відкритий для підписання іншими учасниками, які бажають розвивати сектор ІТ та підвищувати рівень визнання цієї галузі Львова в державі та за її межами.

«Згуртування спільнот, що працюють в сфері інформаційних технологій в межах Кластеру ІТБП свідчить про спільне бажання працювати у напрямку розвитку ІТ Львова. Спільнота GDG, долучаючись до Кластеру, також долучається  і до ініціатив Кластеру. В жовтні ми спільно робимо найбільшу ІТ конференцію в Західній Україні – Львів ІТ Арена», – коментує Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру.

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: