Автоперевізники знову вимагають перегляду тарифів (заява)

ЗАЯВА АСОЦІАЦІЇ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Транспортне забезпечення міста Львова та населених пунктів Львівської області значною мірою покладено на плечі автотранспортної галузі. Сьогодні ми працюємо у надзвичайно складних умовах. Карколомний ріст цін на нафтопродукти спричинив ланцюгову реакцію: підвищення вартості запасних частин, мастил, шин. Все це знекровлює галузь. Автотранспортні підприємства фінансово неспроможні забезпечити належне утримання та обслуговування автобусів, стоять перед порогом порушення законодавчих норм щодо своєчасної виплати заробітної плати працівникам та здійснення бюджетних платежів. Найбільше занепокоєння викликає непевність керівників у можливості надання безпечних послуг перевезення пасажирів в умовах, що склалися сьогодні.

Розумію проблеми автотранспортної галузі зсередини, але одночасно знаю, що у складній суспільно-політичній ситуації, в якій знаходиться наша країна, нетактовною виглядає необхідність термінової реакції влади і прийняття рішення про перегляд вартості проїзду в автомобільному транспорті на міських, приміських і міжміських в області маршрутах.

Наразі ж звертаюся до керівників автотранспортних підприємств усіх форм власності, приватних підприємців із галузі автотранспорту і водіїв, які щоденно обслуговують населення: проявляти витримку і толерантність, спокій і вихованість,повагу один до одного та утриматися від непродуманих дій, які б дискредитували Вас в очах громадян. Ми звернулись офіційно до органів місцевого самоврядування з проханням негайно усунувши всі бюрократичні перепони щодо прийняття рішення про погодження нових тарифів. Сподіваюсь на їх мудрість та прийняття виважених рішень для стабілізації автотранспортної галузі в регіоні у найближчі дні.

Голова Асоціації перевізників Львова Іван Велійка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: