Нардепи розповіли, що думають про Сех

Народні депутати України, які представляють Львів та Львівську область, висловили підтримку в роботі новопризначеному голові Львівської обласної держадміністрації Ірині Сех.

«На сьогодні Львівська область має надзвичайно багато проблем, пов’язаних з соціально-економічним та культурним розвитком регіону. Більшість з них є наслідком негативної, непрозорої політики попередньої влади та недостатнього фінансування Львівщини. Практично усі звернення народних депутатів-представників області та органів місцевого самоврядування до центральних органів влади залишалися не почутими.

Сьогодні у нас є можливість спільно та злагоджено працювати для вирішення проблем Львівської області. Ми висловлюємо Вам підтримку і хочемо побажати вам плідної праці на благо нашого регіону» - йдеться у зверненні.

Водночас народні депутати наголосили на необхідності впровадження системних змін та на прозорості кадрової політики.

«Водночас Львівська область повинна надалі демонструвати свою послідовність та готовність до системних змін в країні, за що українці боролись протягом трьох місяців на майданах країни. Ми, як представники нової влади, разом з громадськістю повинні показати приклад прозорості та підзвітності в роботі, зокрема і в нових кадрових призначеннях», - зазначають народні депутати.

Під зверненням підписались: Ігор Васюник, Михайло Хміль, Олег Канівець, Василь Пазиняк, Степан Курпіль, Роман Ілик, Лідія Котеляк, Ярослав Дубневич, Ярослав Гінка, Лілія Гриневич, Микола Княжицький.

 прес-служба Народного депутата УкраїниІгоря Васюника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: