ФСБ у Львові працює над створенням провокацій, - Сех про вигуки «Ганьба» (відео)

Голова Львівської ОДА Ірина Сех у першу чергу хоче вирішити кадрові питання, а також призначення начальників обласної міліції, управління Служби безпеки у Львівській області та прокуратури Львівської області.

Про це Ірина Сех розповіла учора ввечері на брифінгу після представлення на Майдані у Львові, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Сех, силовики повинні бути на сторожі, адже у населення на руках перебуває зброя.

Голова ОДА також наголосила, що одноосібна влада у області, яка тепер зосереджена у руках ВО «Свобода», не є радянською і додала, що сьогодні усім і партійним, і позапартійним структурам, потрібна єдність.

«Ситуація сьогодні є непроста, дуже непроста і роботи є дуже багато, вистачить усім», - сказала Ірина Сех.

Відповідаючи на запитання, що буде домінуючим у роботі – партійний квиток чи фаховість – голова ОДА наголосила, що «домінуючим буде те, що вимагали люди на Майдані».

Також Сех наголосила, що буде уважно аналізувати роботу керівників департаментів ОДА й додала, що окремих спеціалістів адміністрації, зокрема фінансистів, якщо звільнити, то у області можуть виникнути серйозні проблеми.

Стосовно представників Автономного опору, які під час представлення Ірини Сех кричали «Ганьба», то голова Львівської ОДА наголосила, що «фсбешні сили були і є у Львові і вони і надалі будуть робити провокації».

Також Ірина Сех наголосила, що кожен має свій хрест, який повинен нести: «Мені сьогодні було б легше сидіти у кріслі народного депутата України».

Повний відеозапис брифінгу нового голови Львівської ОДА Ірини Сех дивіться у відео Дивись. Інфо:  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: