В Україні є законна влада, яка взяла на себе відповідальність вивести країну з кризи, - Колодій

Подібно до того, як на Львівщині обласна рада перебрала на себе повноту влади, так і в Києві було створено уряд національного порятунку, який взяв на себе відповідальність за майбутнє нашої держави. Про це 4 березня на вічі у Львові сказав голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Виступаючи на сцені Львівського Майдану, голова обласної ради Петро Колодій зазначив: «При Львівській обласній раді було створено Народну Раду, було сформовано виконавчий комітет, які на час Революції Гідності перебрали на себе всю повноту влади та відповідальності за ситуацію в області. Ми зробили все для того, аби забезпечити стабільну життєдіяльність Львівщини, аби на вулицях наших міст і сіл панував спокій. І спільними зусиллями нам вдалося цього досягти. Як і на Львівщині Львівська обласна рада перебрала на себе всю повноту влади, так і в Києві було створено уряд національного порятунку. Саме цей уряд сьогодні оголосив в розшук Януковича, Пшонку, Захарченка і всіх їхніх поплічників. Цей уряд в такий скрутний для України момент взяв на себе відповідальність за майбутнє нашої держави».

Водночас Петро Колодій наголосив, що сьогодні Україна переживає наступний етап боротьби, який потребує від українського суспільства ще більшої консолідації та єдності. «Після узурпатора Януковича на самостійність Української держави наступає інший узурпатор – Путін. Впродовж останніх місяців я постійно зустрічаюсь з керівниками військових підрозділів та силових структур і вони повсякчас заявляють, що готові дати гідну відсіч ворогу. Моральний дух українського народу сьогодні я ніколи високий. Тому я впевнений, що ця боротьба приведе нас до перемоги», – сказав голова обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: