Від Яценюка вимагають утриматись від приватизації державних підприємств

ГО «Ідея Нації» вимагає від прем’єр-міністра України А. Яценюка утриматися від приватизації державних підприємств. Особливо це стосується енергетичних компаній таких як: Нафтогаз України та Чорноморнафтогаз.

Нещодавно прем’єр-міністр України А. Яценюк заявив про приватизацію державних енергетичних компаній, яка буде проводитись на відкритих та публічних аукціонах. Але це є не більше, ніж простий популізм, адже ні для кого не секрет, що сьогодні найбільший капітал в державі зосереджений в олігархів, які, як відомо, здобули його незаконним шляхом. Тому такі аукціони будуть простою бутафорією у вигляді домовленості між собою олігархічних кланів по розподілу майна, яке належить кожному українцеві. А коли цим олігархам до рук потрапить чергове держпідприємство, вони вижмуть з нього усе, що можна, підприємство саме поріжуть на метал, а землю продадуть, оскільки саме так вони вже поступали в середині 90-их та на початку 2000-их років.

Як усім нам відомо, сьогодні Україна стоїть на порозі війни із найбільшим своїм історичним ворогом – російським імперіалізмом, що тепер має назву Російська Федерація, а тому для того, щоб в Україні знову не розпочалися масові збурення, уряд під керівництвом А. Яценюка, повинен зрозуміти, що Україна та українці уже змінилися і більше не дадуть розпродувати та розбазарювати майно набуте усім суспільством.

ГО «Ідея Нації» виступає проти будь-якої приватизації стратегічних державних підприємств. А також має надію, що нове керівництво українського уряду не буде повторювати помилок своїх попередників і не буде діяти всупереч своїх громадян на догоду олігархічним кланам.

Голова Проводу «Ідея Нації» Остап Стахів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: