З Криму до Львова приїхало 13 осіб (відео)

Із Криму на Львівщину сьогодні, 5 березня, приїхало 13 осіб, які будуть тут тимчасово проживати до вирішення складної політичної ситуації на півострові.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

На головному залізничному вокзалі «Львів» їх зустріли голова Львівської облради Петро Колодій, директор департаменту соціального захисту Львівської ОДА Василь Мартиняк, заступник директора департаменту Оксана Яковець та численний журналістський пул.

За словами голови облради, люди тимчасово проживатимуть на Львівщині, але доки – наразі невідомо: людей готові приймати на Львівщині до того часу, поки ситуація у Криму не увійде у нормальне русло.

Заступник директора департаменту соцзахисту ОДА Оксана Яковець розповіла, що сьогодні приїхало 13 осіб, хоча мало приїхати 20. Деякі відмовились від поїздки через ГРВІ.

Оксана Яковець розповіла, що людям влаштували обід у Львові, після чого вони автобусом поїдуть у Трускавець у санаторно-курортний заклад відпочинку.

Колодій каже, що прийняти людей на Львівщині зголосилось багато власників санаторно-курортних та готельно-відпочинкових закладів області, тож на Львівщині готові і надалі приймати мешканців Криму, членів сімей військових, дітей та людей, які потребують спокою, захисту та просто відпочинку.

Як зустріли кримчан на головному залізничному вокзалі "Львів" дивіться у сюжеті Дивись. Інфо:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: