75 сімей з Криму через телефони гарячої лінії Львівської облради заявили про бажання приїхати на Львівщину

Станом на 12.00 годину 6 березня на телефон гарячої лінії Львівської облради та Львівського обласного Контактного центру звернулося 75 сімей з Криму, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Як розповів голова Львівської обласної ради Петро Колодій, щоденно співробітники Департаменту соціальної захисту населення Львівської ОДА надають зведену за добу інформацію про кількість кримчан, які звернулись через безкоштовний телефони гарячої лінії Львівської обласної ради (0-800-501-727) та Львівського обласного контактного центру ((032) 235-73-73).

Зокрема, станом на 12.00 годину 6 березня на вказані вище номери телефонів звернулось 75 сімей з Криму (306 осіб). Люди виявили бажання приїхати на Львівщину, щоби тут перебути складну ситуацію, яка нині спостерігається, зокрема, в Автономній Республіці Крим. Серед бажаючих приїхати до Львівської області є 178 дорослих та 128 дітей.

Відзначимо, що сьогодні, 6 березня, до Львова поїздом з Криму приїжджають дві сім’ї – четверо дорослих та двоє дітей. Працівники соціальної служби їх зустрінуть та розселять по заздалегідь визначених місцях.

Водночас на гарячі лінії звертаються жителі Львова та області. Таких на сьогодні є 119 осіб, які готові прийняти 400 кримчан.

«На сьогодні вже поселено 150 жителів українського півострова», – зауважив Петро Колодій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: