«Свобода» повністю скористалась можливістю встановити свою владу, - політолог (відео)

На жаль, колишня опозиція, прийшовши до влади після Майдану, почала формувати владу за тими принципами, за якими вони звикли це робити протягом усіх часів.

Про це на прес-конференції у Львові повідомив політолог Ігор Танчин, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Танчин також наголосив, що призначення олігархів на посади голів ОДА у ідеальному варіанті розвитку держави не є правильним, хоча у теперішній політичній ситуації, мабуть, це одне із найкращих рішень влади.

«Опозиція почала ставитись до влади, як до трофею. Цю владу вони поділили не тільки між трьома політичними силами, але й включили ще і квоту Майдану, віддавши його представникам гуманітарний блок, як менш важливий. Це поширилось і на області. На жаль, Львівська область опинилась у квоті «Свободи» і «Свобода» повністю скористалась з цієї можливість повністю тут встановити свою владу. Ми маємо і більшість у облраді, і голову обласної ради від «Свободи», і тепер уже голову ОДА також від «Свободи». Ми здійснили стрибок із царства необхідності у царство «Свободи», - розповів політолог.

Водночас Танчин каже, що треба пам’ятати, що усі призначення, особливо у областях, є тимчасовими, орієнтовно до липня.

«За цей час ми якраз зможемо подивитись на ефективність управління областю якраз цією політичною партією», - відзначив Танчин.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: