У міській раді відкрили виставку дитячих робіт присвячену Т.Шевченкові (фото)

Сьогодні на другому поверсі Львівської міської ради відбулось відкриття художньої виставки дитячих робіт присвяченої 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка. Учні мистецьких шкіл та будинків дитячої та юнацької творчості представили більше 200 своїх робіт, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

«Ця виставка присвячена 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка і саме такі роботи дають нам свіжий і незакаламутнений дитячий погляд на творчість Шевченка. Адже дуже часто ми стереотипно сприймаємо його, як забронзовілого Кобзаря. Дитина бачить це зовсім інакше, а тому подивитись на Шевченка поглядом дитини дуже корисно і це прекрасна нагода відновити, відчистити своє сприйняття цього велетня», - зазначила Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури ЛМР.

«Вже традиційно стіни коридорів міської ради ми віддаємо дітям, їхній творчості, ці картини справді прикрашають коридори та приносять у них якийсь гарний, творчий дух. Тут постійно проводять різноманітні тематичні виставки і, я сподіваюсь, що ці стіни завжди будуть належати дітям», - наголосила Ірина Магдиш.

діти2 діти3фото

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: