У військовому протистоянні у Криму потрібно чітко встановити інтереси гравців, - політолог (відео)

Засоби масової інформації мають відіграти одну із ключових роль у вирішення питання Криму. Про на прес-конференції у Львові заявив політолог Ігор Танчин, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Політолог наголосив, що у цьому протистоянні треба чітко дивитись на конкретних гравців, а також на те, яку конкретну ціль вони переслідують, тоді у суспільстві можна відчувати себе більш безпечно. Якщо ж дивитись на це політичне протистояння узагальнено, то градус відчуттів бути тільки збільшуватись.

Політолог розповідає, що революційні зміни – це певний злам існуючих порядків та принципів управління держави, що за собою тягне і реальний перелом людських доль та кар’єр. Враховувати потрібно також те, що військове протистояння із нашим сусідом, який довгий час вважався чи не кращим другом держави, накладається також на стосунки людей, дружні стосунки тощо.

Ігор Танчин переконаний, що станом на сьогодні в українському суспільстві якраз і намагаються знизити градус напруги, але каже: це тільки початок і продовження нас чекає лише попереду.

«Нам треба чітко з’ясувати, хто і які інтереси відстоює у цьому протистоянні, відсікти персональні від загальних та суспільних інтересів», - каже експерт.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: