З обласного бюджету медичним установам буде покрито ті затрати, які вони понесли на лікування постраждалих на Майдані

Стаціонарну допомогу у медичних закладах Львівщини отримали та продовжують отримувати 141 постраждалий на Майдані, з них 21 особа скерована на лікування за кордон, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Усіх постраждалих на Майдані, які звертаються в медичні заклади області,  лікують, ніхто їм не відмовляє в наданні медичної допомоги.  Про це повідомив голова постійної комісії комісія з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради Богдан Чечотка. Він також зазначив, що на даний час усі установи, які діють в обласній програмі „Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності на 2014 – 2015 роки”, за рахунок внутрішніх резервів у першу чергу фінансують лікування постраждалих з Майдану.

„Потім на основі реєстрів та актів виконаних робіт з обласного бюджету медичним установам буде покрито ті затрати, які вони понесли зараз на лікування постраждалих на Майдані”, ­ ­– розповів Богдан Чечотка.

Як уже повідомлялося раніше, Львівська обласна рада затвердила обласну програму „Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок (під час) Революції Гідності на 2014 – 2015 роки”. З метою надання якісних медичних послуг, основними учасниками Програми були визначені такі заклади охорони здоров'я Львівської області: Львівська обласна клінічна лікарня;  КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи»; КЗ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр»; Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова; Комунальна 8-а міська клінічна лікарня м. Львова; департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: