«Залізна бригада» переведена у повну бойову готовність (фото)

Командир 24-ї  окремої  механізованої Самаро-Ульянівської, Бердичівської, ордена Жовтневої Революції, тричі Червонопрапорної, орденів Суворова і Богдана Хмельницького Залізної бригади полковник Олександр Павлюк повідомив, що бригада приведена у повну бойову готовність.

Про це Дивись. Інфо повідомили у Регіональному медіа-центрі МОУ (Львів)

« Перша батальйонна тактична група на сто відсотків укомплектована офіцерами, прапорщиками та виключно військовослужбовцями-контрактниками. Техніка перевірена, у неї завантажено усі матеріальні засоби та боєприпаси. Особовий склад готовий негайно виконати усі завдання щодо збереження цілісності та суверенітету держави і дотриматися Військової Присяги, яку наш колектив складав на вірність народу України. Моральний стан піднесений, всі хочуть бути першими. Зараз особовий склад вдосконалює навички з бойової підготовки. Також проводимо заходи з підготовки 2-ї та 3-ї батальйонних тактичних груп., — зазначив він.

військові2 військові3 військові4 військові5 військові6 військові7 військові8 військові9 військові10 військові11 військові12 військові13 військові14 військові15 військові16 військові17 військові18 військові19

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: