Колодій запропонував талановитій молоді розробити проект малюнку Революції Гідності для створення гобелену

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій запросив талановитих дітей відобразити своє бачення Революції Гідності на малюнках. Найкращий з творчих доробків малечі стане основою для створення тканого гобелену в кабінет очільника обласної ради, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОР.

Зокрема, сьогодні, 7 березня, під час відкриття виставки «Діти України – за єдину Україну» у рамках Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт», голова Львівської обласної ради звернувся до юних талантів, аби вони долучились до створення гобелену із зображенням Революції Гідності, який буде розміщено в кабінеті Петра Колодія.

«У моєму кабінеті часто бувають представники іноземних делегацій. Всі вони висловлюють своє захоплення гобеленами, які відображають чотири періоди боротьби українців за свою державу. І, що важливо, на тій стіні є ще одне місце, яке свідчить про те, що там має висіти ще один гобелен, який би відображав Революцію Гідності», – Петро Колодій.

Зважаючи на щирість почуттів та висловлення поглядів дітей, Петро Колодій закликав останніх взяти участь у створенні малюнків, на яких був би зображений ще один період в Україні – Революцію Гідності. Найкращий малюнок буде взятий за основу для створення п’ятого гобелену, який висітиме на стіні робочого кабінету очільника обласної ради.

Про умови та час зустрічі з талановитою молоддю, очільник обласної ради додатково обговорить із засновником Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» Ольгою Михайлюк.

молодь

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: