На Львівщині триває прибирання пам’ятних місць Шевченка (фото)

В рамках молодіжної акції із впорядкування та прибирання пам’ятних місць пов’язаних із іменем Т.Г. Шевченка, ініційованої управлінням молоді та спорту облдержадміністрації, впорядковано пам’ятники ще у 15 населених пунктах на території Львівської області, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба

Зокрема, близько 40 пластунів Сколівської станиці впорядкували два пам’ятники у смт Славське та с. Козьова, а також вулицю Т. Шевченка, що у м. Сколе. Захід відбувся під егідою сектору молоді та спорту Сколівської райдержадміністрації.

5 березня в с. Луки та с. Купновичі, що на Самбірщині, представники «Молодої Просвіти» та студентського самоврядування прибрали площі біля пам’ятників Тараса Шевченка.

Також впорядковано чотири пам’ятники у с. Черневе, с. Баличі, с. Гусаків та м. Мостиська, що в Мостиському районі. До впорядкування було залучено близько 170 учнів загальноосвітніх шкіл.

Пластуни Старосамбірської станиці спільно з учнями Хирівської школи інтернат прибрали та впорядкували площу біля пам’ятника Т.Шевченку, що у м. Хирові Старосамбірського району.

У с. Долішній Лужок, смт Меденичі та с. Довге Дрогобицького району молодь впорядкувала три пам’ятники. До заходу залучались МГО «Українська Молодь Христові», юні спортсмени ДЮСШ «Явір» ФСТ «Колос».

Члени Пустомитівської громадської молодіжної організації «Птах» прибрали площі біля пам’ятників Т. Шевченка у с. Горбачі та м. Пустомити.

Сектор молоді та спорту Буської РДА спільно з учнями Задвір’янської ЗОШ І - ІІІ ст. впорядкували у с. Задвір’я пам’ятник Т. Шевченку.

Представники Сокальських громадських організацій «Сокіл» та «Пласт» під керівництвом сектору молоді та спорту Сокальської РДА впорядкували у м. Сокаль пам’ятник та прибрали вулицю.

Відтак, акція триває у всіх районах та містах області.

до-Щевченка2 до-Щевченка3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: