Півтори хвилини від Ірини Сех для громади Старого Самбора (відео)

Вчора, 7 березня, близько тридцяти представників Народної Самооборони Старосамбірщини, міський голова Добромиля, голова Старосамбірської районної ради Орест Бонк приїхали до новопризначеного губернатора Львівщини Ірини Сех із вимогою прозорого та професійного підходу при затвердженні голови районної державної адміністрації. Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

"Сьогодні ми приїхали сюди прямо із сесії районної ради, тому що в людей виник сумнів в тому, що хочуть призначити голову районної державної адміністрації без погодження з людьми, з віче, з президією, з депутатським корпусом. І тому люди хочуть почути і донести думку до Ірини Сех, щоб сьогодні поважали думку громади, думку людей при виборі кандидата на посаду голови районної держадміністрації", - сказав Орест Бонк

Як повідомив Орест Бонк, раніше на адресу канцелярії Ірини Сех було надіслано листа з аналогічними вимогами, але доля його наразі не відома.

"Ми хочемо підійти до Ірини Сех і дізнатися долю листів, котрі ми вчора надіслали на електронну адресу канцелярії, і уточнити коли і яка відповідь буде", - додав Орест Бонк.

Чекати на Ірину Сех представникам Старосамбірщини довелося близько двох годин.  Після впертого очікування, їм таки вдалося зустрітися з Іриною Сех. Львівський губернатор виділила громаді півтори хвилини.  Як виявилося, листа ніякого вона не бачила і його взагалі загубили десь по дорозі до неї.

На завершення короткої зустрічі, Ірина Сех попросила залишити їй паперову копію листа і пообіцяла розібратися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: