На Львівщині посеред поля виявили дельтаплан (відео)

Сьогодні, 10 березня, у Кам'янка-Бузькому районі, поблизу села Сілець, під час нічного патрулювання працівники ДАІ та активісти Самооборони просто посеред поля виявили дельтаплан. До нього було прикріплено вісім ящиків немаркованих сигарет.

Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» на телеканалі ZIK.

«Ми патрулювали село і з дороги побачили, що в полі стоїть дельтаплан, а біля нього -- три автомобілі: один вантажний, інші два ­-- легкові. Були й чотири чоловіки. Коли вони нас побачили, зразу ж кинулись тікати. На місце виїхала слідчо-оперативна група та активісти Самооборони, однак наздогнати зловмисників так і не вдалося», -- повідомив інсперктор ДПС Кам'янка-Бузького району Андрій Мерцяк.

Окрім того, слідчі розповіли, що переправляти контрабанду мотодельтопланами не легко -- керувати ним може лише професіонал, однак, за попередньою інформацією, таких у Кам'янці-Бузькій немає.

За два останні роки це друга спроба переправити безакцизні цигарки на територію Польщі повітряним шляхом. У 2013-му мотодельтоплан із контрабандою сигарет затримали поблизу Рави-Руської.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: